Кампания за зарибяване 2020

Планирани зарибявания през 2020 година

Здравейте приятели и колеги риболовци! 
За 2020 година сдружение „Олимпик 2002“ стартира от рано своите зарибителни кампании, с цел да се съберат повече средства, вследствие на което евентуално да пуснем повече на брой рибки в опазваните от нас водоеми и реки. Тук на помощ ни идва и новата изцяло онлайн платформа за дарения и издаване на членски карти, която разработихме по наша идея и проект. Всеки любител риболовец, по всяко време на годината, вече ще може да дари доброволно желаната от него сума за зарибяване, без да организираме официални стартове на кампании с крайни срокове, както беше досега.
Набраните парични средства ще се актуализират от нас ежемесечно тук – на заглавната страница на сайта ни, за всяка една от локациите. Така всеки един дарител-рибар и член на сдружението ще знае с по-голяма точност и прозрачност какви средства са се събрали и накъде да насочите доброволно усилия към подпомагане на кампанията.
Ще можете да избирате между язовир Пясъчник и Батак, река Марица и Въча. За първите три дестинации ще може да изберете за какъв вид риба – мирна или хищна, да бъде зачислено вашето дарение, а за река Въча зарибителя е повече от ясен – само балканска пъстърва.
Годишната ни кампания за зарибяване този път стартира в средата на ноември 2019 г. и до момента вече имаме няколко дарения по новата електронна система, като сумите бавно, но сигурно нарастват с всяка седмица.
През 2020 година планираме следните зарибявания, като надяваме се да успеем да изпълним плана на 100%, но този път всичко ще зависи вече само и единствено от вашата активност и желание. Когато успеем да съберем през годината сумата от минимум 2000 лева за определения вид риба на даден водоем, то едва след това ще задвижим процедурата по зарибяването. Дори и да сме изпълнили програмата по зарибяване за определен вид риби, всеки от вас може да продължи да дарява, вселедствие на което да направим повтроно зарибяване – нещо, което си пожелаваме най-искрено.
Вече проведохме официални разговори с рибовъдно стопанство “Шестица” – гр. Казанлък, с което работим отлично вече близо две години и за 2020 година обявяваме следните видове риби, с които приоритетно ще зарибяваме:

яз. Пясъчник

=> бяла риба и сом – изпълнено на 05.03.2020;
=> шаран, бял толстолоб и есетра – изпълнено на 17.05.2020; 
=> шаран – изпълнено на 17.10.2020 г.;

яз. Батак

=> бяла риба – изпълнено на 25.04.2020;
=> сом – изпълнено на 25.04.2020;
=> бял амур и толстолоб – изпълнено на 17.10.2020 г.;
=> бял амур – предстои през ноември;

Река Марица

=> сом и бяла риба – предстои през октомври/ноември
=> шаран, сом и бял амур – изпълнено на 18.10.2020 г.;

Река Въча

=> балканска пъстърва – предстои на 24.10.2020; 

Дарение в риболовен магазин:

Електронната ни система за дарения е инсталирана в следните риболовни магазини из страната, като срещу вашето дарение ще ви бъде издадено свидетелство за дарение към сдружнието ни:

3) Пазарджик

=> Макарата;

4) Велинград

=> “Ловно-Рибарски магазин

5) Асеновград

=> Garp Grand

Допълнително можете да оставите на ръка своето дарение и в град Карлово – „Всичко за риболова“, като на списък ще бъдат записани имената ви (ако желаете) и за кой воден обект и вид риба да бъдат разпределени средствата.

Дарение по банкова сметка и PayPal акаунт

За по-голямо удобство на някои хора и при невъзможност от ваша страна да посетите изброените по-горе риболовни магазини ще можете да ни изпратите своето дарение за зарибяване по баковата сметка на сдружението, която е:

IBAN: BG63UNCR70001522621225
BIC: UNCRBGSF
Титуляр:
СНЦ „Олимпик 2002“
Основание:
 дарение за зарибяване, посочвате водоема и мирна/хищна риба

За по-лесно превеждане на дарения от чужбина може да използвате и нашият PayPal акаунт на адрес: snc.olympic2002@gmail.com, като добавите също пояснение за кой водоем и вид риба ни изпращате средствата.

Leave a Comment