Магазин "Риболовна Мания"

Ако сте запален риболовец и приятелката Ви реши да си губи времето в Мол Пловдив и иска да Ви мъкне с нея, то може да я оставите в Мол-а, а Вие да отскочите до магазин „Риболовна Мания“, който се намира на някакви си 100 метра, но не й оставяйте кредитната карта, а я вземете със себе си, защото в този магазин има по много от всичко и за всички!  
Магазинът отваря врати за запалени и начинаещи риболовци през далечната 2007 година, като от 3 години е на този адрес – станал бързо любим на много риболовци в града. На сериозна площ е разположено оборудване за всякакъв вид спортен риболов – от чисто спинингови рафтове, така и всичко за риболовът на мирна риба. Марките предлагани от магазина са десетки, а повечето от тях може да откриете само и единствено в този магазин. Любителите на морският риболов могат да видят на живо последните новости в примамките и аксесоарите за морето необходими им за успешен улов. В този страхотно зареден магазин не само ще откриете всичко необходимо, но и ще получите съвет от истински майстори на риболовния спорт, спечелили си име с десеетки победи в турнири от всякакъв тип. Не се притеснявайте да питате за всичко, което ви интересува, не само хората работещи там, но и колегите, които постоянно са там, за да разгледат новите неща по рафтовете. 
А ако чуете от своите приятели – рибари, че при „Митко и Дидо“ има нещо ново, то не се чудете, 🙂 става дума за същия магазин, а вдясно са и техните телефони, на които винаги може да получите информация за това, което ви интересува!

Работно време:
Понеделник-Събота: от 7:30 до 19:30
Неделя – ден за риболов!
Телефони:
0898503725  Дидо
0877705055  Митко
0883309910 Славчо

Ако случайно не откриете това, което търсите в магазина, съвсем спокойно може да говорите с хората зад щанда и да го заявите – те ще го доставят за вас в най-кратки срокове и на най-добрата цена. Ако пък не сте сигурни какво точно искате, (както приятелката Ви в МОЛ-а не знае какво иска от всичко) задължително попитайте за повече информация и ще получите наистина компетентна помощ, натрупвана вече 10 години – нищо от него няма да бъде спестено!
Магазинът подкрепя активно „Фронтът за борба с бракониерството“ още от неговото създаване през 2013-та година и неизменно участва във всички мероприятия на сдружението ни свързани с опазване и зарибяване. Вече няколко хиляди лева са дарени от собствениците на магазина за проведените зарибявания с 24 000 бели рибки и 1000 отраснали сомчета със средна дължина 50 см. 
Потърсете своята карта тук и станете част от каузата ни да превърнем родните реки и язовири в прекрасно място за отдих и риболов. Подкрапата Ви е много важна за НАС – борбата ще бъде тежка и дълга, но с такива съюзници в лицето на Митко, Дидо и Славчо (снимката с 3-те карти) и вашата нарастваща подкрепа ще направин наистина нещо голямо.
За да засвидетелсва уважението си към всеки, съпричастен към борбата с бракониерите, магазинът предоставя 10 % отстъпка на всеки член на сдружение „Олимпик 2002“, на което е официален партньор, за което сърдечно им благодарим.
Следващият път когато решите да подмените своите такъми или да добавите нови – направете го в магазините подкрепящи борбата с бракониерството в България и така може да бъдете сигурни, че не само сте направили страхотен избор, но и сте помогнали за това тези такъми да изпълнят предназначението си – да хванат риба, защото тя ще е опазена и зарибена с подкрепата на магазини като този!

Очакваме Ви в магазина, Приятели!

Leave a Comment