Риболовен магазин „Carp Grand“, град Асеновград

Здравейте колеги риболовци!

Сдружение „Олимпик 2002“ от доста време си партнира с магазини, които виждат в нашата работа бъдеще за своите клиенти и за техния бизнес. За наша радост можем да се похвалим с първият си партньор в град Асеновград и това е магазин „Carp Grand„, намиращ се точно на изхода на града в посока пътя за град Кърджали.
Когато бяхме поканени от собствениците да се  запонаем и поговорим за това как можемд а сме си полезни веднага се отзовахме и бяхме посрешнати от страхотните му собственици в един прекрасно подреден риболовен магазин.

Контакти: 

Асеновград

Адрес: ул. Христо Ботев 97

Телефон: 0894 016 275

Понеделник-Петък: 9:00-18:00

Събота: 9:00-14:00

Неделя: 9:00-14:00

В този страхотен риболовен магазин може да намерите не само страхотни неща за вашият риболовен излет, но и да получите ценни съвети за това как да хванете своя трофеен шаран – купите спечелени на десетки състезания от собственика на магазина Иван Иванов и стотиците уловени от него трофейни риби доказват това, че неговите съвети ще са истински безценни за вас. 🙂

Ако харесвате работата на доброволците от сдружение „Олимпик 2002“ може да станете член на сдружението и (или) да оставите своето дарение, като да определите за къде да бъдат насочени средствата ви – било то за опазване или за зарибяване. В магазинът е инсталирана новата електронна система за издаване на членски карти и дарения и веднага – бързо и лесно, получавате документ за дарение или своята членска карта. Много риболовци от Асеновград посещават обектите, които сдружението ни опазва и зарибява и сами виждат промяната в своите риболвни излети. Ето защо, се надяваме на вашата подкрепа, която би ни дала възможност да развием тази наша дейност още по-добре. Сигурни сме, че с подобни партньори като магазин „Carp Grand“ – Асеновград риболовните излети на всички колеги-риболовц ще са все по-успешни и запомнящи се!

Пожелаваме успех на магазин "Carp Grand" и всички негови клиенти!

Leave a Comment