24824483_1539519349475883_369792618_n

Магазин "Риболовен Свят"

Магазин „Риболовен Свят“, гр. Пловдив, който се намира на бул. Христо Ботев 148, е емблематичен магазин за всички спинигисти в града и всеки, който се е докоснал до магията на спиниговия риболов, го е посещавал стотици пъти. Магазинът е на този адрес от 2001 година и все още е любимо място за срещи на много риболовци в града. Собственикът на магазина – Димитър Андреев, е познат от много години в риболовните среди и е изградил добро име, което е разпознаваемо навсякъде. Той и неговият магазин подкрепят борбата ни с бракониерството още от нейният старт в началото на 2014 година. Магазин „Риболовен Свят“ е официален дистрибутор на „FilStar“ и там може да намерите цялата продуктова гама на вносителя и да получите най-добрата цена. 

Като магазин ориентиран към главоломно нарастващият брой спинингисти, в него може да откриете всичко за вашият успешен синингов излет – от малки пърстървови и кефалски воблери, до супер успешни воблери за тролинг на големи риби. Също така, там се предлагат и ръчно изработени воблери на български и сръбски производители отличаващи се с уникална изработка и страхотен дизайн.

Адрес: булевард „Хисто Ботев 148 , 4000 Пловдив

Работно време: 
Понеделник – Петък 8:30 – 19:00
Събота – 8:30 – 18:00
Неделя – За риба!
Телефон: 032 635978 и 0893427472

В магазинът може да откриете или да заявите оборудване за доста различни видове риболов – само попитайте каквото ви интересува. 
Наред
с артикулите на марките: St. Croix, Shimano.Daiwa, Rapala, Salmo, Fiiish, Humminbird, Filstar, лодки, туристическа екипировка на фирма Ташев, може да откриете и много видове макари, силикони и всякакви други неща за успешният ви риболов. А той ще е такъв, защото с подкрепата си за Фронтът за борба с бракониерите“, магазинът и неговите клиенти подпомагат увеличаването на рибните популации и тяхното опазване.
Разгледайте и онлайн магазина на адрес
: http://fishzonebg.com и поръчайте своето оборудване от един коректен наш партньор – така и ВИЕ ще подпомогнете борбата за повече успешни риболовни излети за всички.
Притежателите на карти на сдружение
Олимпик 2002 получават 10 % отстъпка от своята сметка в магазина, като признателност за подкрепата.

Очакваме Ви в магазина, приятели!

1 thought on “Риболовен магазин „Риболовен Свят“, град Пловдив”

  1. Pingback: Спининг фест "FiStar Urban Spinning Fest – 2018" - FilStar блог

Leave a Comment