Магазин „Всичко за риболова“, град Карлово

Представяне на рибарски магазин, в който си влизал само веднъж се прави трудно и каквото и да кажа ще е далече от изчерпателното, но не е това идеята. За малък и китен град, като Карлово, обаче да има толкова добре зареден и поддържан рибарски магазин е истинско богатство. Още по-голямо богатство е, че собствениците му са мислещи риболовци, a опазването и зарибяването за тях са основни приоритети, наред с това да предлагат на своите клиенти всичко, което им е нужно за един успешен риболов. След акциите ни на близкият язовир до Карлово – Домлян, много ни се искаше да се свържем с отговорни хора в района, но този път те ни изненадаха първи и с удоволствие можем да споделим, че в регион Карлово вече може да намерите наши карти или да се включите към бъдещите ни инициативи по опазване и зарибяване! А ако изявите желание да се включите в акциите ни по опазване на яз. Домлян, то минете през този страхотен магазин и оставете своите координати, за да се свържем с вас.

Адрес: Карлово, ул. Генерал заимов 14

Работно време: 
Понеделник – Събота 7:00 – 18:30 часа
Неделя – 7:00 – 13:00 часа

В магазин „Всичко за риболова“ може да откриете всичко необходимо за вашето хоби, било то за риболов на хищници или мирни риби, а може и просто да изпиете едно кафе и да си поговорите за риболов или опазвнае на рибните ресурси със собственикът на магазина.
Като основен диструбутор за региона на друг наш голям партньор в борбата – фирма „FilStar“, може да поръчате всичко от каталога на фирмата, като то ще ви бъде доставено в магазина в най-кратки срокове. Сдружение „Олимпик 2002“ изразява своята огромна благодарност на магазин „Всичко за риболова“ – град Карлово и всички съмишленици, които ни подкрепят в борбата да върнем живота във водоемите и реките на родината. 
Ако сте съвестен риболовец от района, то посетете този страхотно зареден магазин и станете наш член – с картата на сдружението ползвате до 10 % отстъпка на определени стоки във всички магазини подкрепящи каузата ни.

Заповядайте в магазина! Очакваме ВИ!

Leave a Comment