Нова електронна система за издаване на членски карти и свидетелство за дарение

Здравейте уважаеми членове и кандидат-членове! 🙂 
Имаме удоволствието да анонсираме реализацията и стартирането на следващия ни проект – електронна система за издаване на членски карти и свидетелства за дарения към РСНЦ „Олимпик 2002“! 🙂 Електронната ситема е разработена благодарение на знанията и усилията на председателя на сдружението – Валентин Данаилов. Ето и какви са новостите накратко. Познатите ви членски карти (на картинката в дясно), които се издават ръчно при нашите партньори от риболовните магазини, поетапно ще бъдат заменени от тези, издавни от електорнната ни ситема, която предоставя по-бързо, по-лесно, по-евтино и по-достъпно издаване и подновяване на членството към риболовно сдружение „Олимпик 2002“. Към настоящия момент тези членски карти още са валидини до изчерпването им в магазините и изтичането на тяхната валидност, като техните картодържатели са или ще бъдат въведени нашия регистър с членове, който поддържаме.

Новите членски карти са по-прости като дизайн и печат и са на хартиен носител. Те ще се принтират на момента при нашия партньор – на формат А4. След отпечатването им нашия партньор (или председателя на сдружението) удостоверява валидността на членската карта, като поставя печата и подписа си – така вашата членска карта е заверена. Освен обичайните данни, които се изписват на една членска карта, сме добавили информация за тегловните норми за задържане на улов от риби, периодите на забрани за риболов, както и разрешените минимални размери за задържане на улов от определени видове риба. 

Електронната система за издаване на свидетелство за дарение старира официално с дарение на Иван Чакъров – на стоиност 200 лева за зарибяване на язовир Пясъчник с мирни риби. В системата са въведени няколко опции за какво да бъдат изхарчени вашите дарения. Всеки един от вас може да избере за какво да бъде разходвано дарението му, като избере една от следните локации, където срдужението ни оперира и се опитва да поправи 30 години разруха и безхаберие:
– язовир Пясъчник;
– язовир Батак;
– река Марица;
– река Въча;
– за опазване на водоеми;
Когато правите своето дарение, моля отбележете също така и за какъв вид риба да бъде насочено то, като опциите са две – мирна или хищна риба. Запазили сме дизайна на бланката за дарение и ето как изглежда тя:

Съвсем скоро на сайта на сдружението ще поставим електронен брояч на събраните пари за всяка отделна локация, за да знаете колко пари са събрани до момента. Вашето дарение ще се отразява в рамките на 24 часа – прозрачността при събирането и изразходването на средства винаги е било с приоритет за нас, защото доверието ви към това, което вършим, е най-важното нещо.
Скоро ще обявим и при какви достигнати пари, за различните локации, ще се извършва своевременно зарибяване. За момента са предвидени следните зарибявания за 2020-та година:

– април: яз. Пясъчник – бяла риба;
– април: река Марица – хищник;
– април: яз. Пясъчник – шаран;
– април: яз. Батак – бяла риба;
– октомври: яз. Пясъчник – сом
– октомври: яз. Пясъчник – бял амур или бял толстолоб;
– октомври: яз. Батак – шаран/бял амур;

От всички нас зависи колко риба и къде ще пуснем.

Напомняме и другата опция, че освен при нашите партньори от риболовните магазни, можете да ни изпратите своето дарение или да подновите своята членска карта като използвате банковата сметката на сдружението ни:

IBAN: BG63UNCR70001522621225
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: СНЦ „Олимпик 2002“

Или на paypal акунта ни: snc.olympic2002@gmail.com
Моля пишете инфо за уточнение за къде и каква риба да отиде дарението ви!

Тук бихме искали да обявим предпремиерно и следващия ни проект: в началото на 2020 г. ще стартираме игра само за притежателите на членски карти и ще раздаваме ваучери за пазаруване на риболовно оборудванена всеки 2 седмици – предвидили сме 3 ваучера на стойност от по 50 лева всеки. Ще се радваме отново да подкрепите нашите усилия към това да върнем водоемите и реките на истинските спортни риболовци!

С уважение:
Управителен Съвет към РСНЦ „Олимпик 2002“!

Leave a Comment