Магазин "Маверик"

Здравейте, колеги риболовци! Чудех се как да започна представянето на магазин „Маверик“ и ще започна с това как се почувствах, когато за пръв път влезнах в този магазин, за да поговоря как той да стане наш партньор в борбата против бракониерството. Никога преди това не бях влизал там, но още с отварянето на вратата се почувствах като у дома си. Бях посрещнат като стар приятел и притеснението ми как ще се обяснявам за карти, флаери, членски внос и всичко останало се изпариха на секундата. Сигурен съм, че и така ще се почувства и всеки от вас, който ще посети този малък, но много спретнат и приветлив рибарски магазин. А там си струва да влезне човек не само заради многообразието от стоки и приветливото обслужване, но и за наистина страхотно поднесената информация относно риболовните такъми и тяхното предназначение. Като спинингист аз си харесах доста неща само на пръв поглед, но и с невъоръжено око за риболов на мирни риби мога да кажа, че там ще намерите всичко необходимо и за риболов на мирни риби. 

Aдрес: град Пловдив 4000, ул. Брезовска 36, срещу 3 -то РПУ
Работно Време:
Понеделник – Петък 08:00 – 19:00 
Събота: 7:30 – 18:00
Неделя – За риба!
Телефон: 0887526996

Магазин „Маверик“ отваря врати през далечната 2003 г. и се утвърждава като познато име в риболовните среди в град Пловдив. От 9 години той се намира на настоящия си адрес ул. Брезовска 36 и успешно удовлетворява желанията на риболовците в района.

 Ако посетите „Маверик“ и не намерите това, което търсите, просто поискайте то да ви бъде доставено и това ще се случи в рекордно кратки срокове. Магазинът и неговия собственик в лицето на Иван Стамболджиев подкрепят изцяло борбата на сдружение „Олимпик 2002 – опазване и зарибяване“ срещу бракониерите и месарите. Първите две карти в този магазин бяха закупени именно от Иван и неговия син Коста. В магазинът можете да закупите своята карта за сдружението ни и така да ни окажете своята подкрепа в борбата ни за по-добри условия за практикуване на любимото ни хоби. Като още един жест на приятелство магазинът предоставя и до 10 % отстъпка от вашата сметка при представяне на вашата поименна карта на сдружение „Олимпик 2002 – опазване и зарибяване“!

Очакваме ви в риболовен магазин "Маверик"!

Leave a Comment