Магазин "Fishing Zone", град София

Риболовен магазин „Fishing Zone“ в град София е първият и за сега единствен магазин в столицата, който подкрепя борбата с бракониерството в България. Когато се свързах с моят приятел Танер Али, за да поговорим за това нашите карти да присъстват в новооткритият му магазин, ни трябваше само минута да се разберем и цели 20, след това, говорихме за нови примамки, влакна, въдици и какво ли още не. 🙂 А такива там има в изобилие. 🙂 Когато се спомене името на собственикът на магазина – Танер Али, винаги се сещам за това, че мечтите са постижими стига да има всеотдайност и много, ама много работа. Познавам Танер от вече доста години и помня как започна всичко, как порасна мечтата, колко усилия бяха положени, колко безсънни нощи преминаха в път, но ако някой заслужава това, което има сега, то това е именно той. И магазинът, който приютява страхотните спинингови такъми и примамки носи духът на това всичко да е извоювано с много пот и голяма всеотдайност. 
За нас като организация изцяло насочена към опазването на рибните ресурси е много важно да имаме партньори като него – такива, които знаят цената на това как се гради едно нещо и колко много усилия и време са необходими за промяната.

Адрес: гр. София, ул. „Вихрен“ 45a, 1618 ж.к. Бъкстон

Работно време:
Понеделник – Петък 10:00 – 19:00
Събота – 10:00 – 14:00
Неделя – за риба
Телефони за контакт:
0887538666
0885863040
Email
team@fishingzone.bg

 

Насоченият изцяло към спининг оборудване магазин предлага на своите клиенти и приятели няколко изключителни марки. Както доказали се във времето като „Lucky Craft“, така и изключителната новост в риболовa със силиконови примамки – френските силикони „FIIISH“. Риболовците имат възможност да се докоснат и до страхотните въдици на  марката „Tailwalk“ – японска фирма производител на въдици за сладководен и морски риболов и наложил се на българския пазар с безапелационният лидер в риболова със силикон „DAGEKI“. Една от последните новости са уникалните влакна за спинингов риболов „Unitika“ – производител на влакна изцяло произведени в Япония, плетени, монофили, флуорокарбони. В магазинът ви очакват още много изненади  – постоянно се добавят нови и модерни примамки за риболов. 🙂

Магазинът подкрепя сдружение „Олимпик 2002“ в борбата с бракониерството на яз. Пясъчник още от самото начало на тази инициатива преди 4 години. В това страхотно място за всеки спинингист може да откриете и членската карта на сдружението ни или просто да подпомогнете каузата ни със сума, която ви е на сърце. Събраните средства ще отидат за зарибяване и опазване на рибите в България. Всички притежатели на наши членски карти получават отстъпка в размер до 10 %, а ако не сте от София може да посетите страхотният онлайн магазин fishingzone.bg и 10 % от всяка покупка на член на сдружение „Олимпик 2002“ от този магазин ще се прехвърля към сдружението, като парите ще бъдат използвани за зарибяване!

Leave a Comment