Ловно-Рибарски Магазин, град Велинград

Здравейте колеги и приятели!
Ние – от сдружение „Олимпик 2002“, винаги сме смятали, че за да се случи едно нещо както трябва, то най-важни са хората заемащи се с него. Затова бяхме изключително радостни, когато с нас се свърза Антон Бояджиев от Велинград – собственик на ловно-рибарски магазин. След кратки разговори, се разбрахме (че говорим на един език) заедно да стартираме опазването и зарибяването на уникалната родопска перла – язовир Батак.
Години след като язовир Пясъчник, от обезрибена и забравена от рибарите дестинация, се превърна в най-предпочитаното място за риболов в България, беше време да прехвърлим част от усилията си и на ново място. 
Но всички ние знаем, че без да се включат хора, живеещи близко до язовира, хора мотивирани да работят и градят, това няма как да се случи. Това вече е в миналото и сега ние имаме своя партньор и основен организатор на проверките на язовир Батак в лицето на Антон и негови приятели, като това веднага се забеляза на язовира!
Работното време на магазинът е следното:
– от понеделник до петък: 09:00 – 18:30 часа;
– събота: 09:30 – 14 и 30 часа;
– неделя: за риба
Магазинът се намира на следният адрес:

За прекрасният магазин на рибарско сдружение „Нилет“ – Велинград можем да говорим само със суперлативи и те ще бъдат напълно заслужени – място прекрасно подредено и предлагащо за всеки го по нещо. Там може да намерите всичко за успешният ви риболов през всеки сезон от годината, както и консултации за това какво е най-новото в света на риболова и лова. 

Също така може да се включите в каузата, подета от сдружение „Олимпик 2002“ и „Нилет“, да се опази и умножи рибното богатство на яз. Батак, като той да се превърне в ТОП дестинация за отдих и риболов в Родопите, по подобие на Пясъчник – посещаван от хиляди риболовци всяка година заради рибното си многообразие и трофейните си риби. Голям държавен язовир, свободен за любителски риболов без допълнителни такси – единствено с валиден риболовен билет, който можете да си издадете на място в „Ловно-рибарски магазин“ – Велинград. Както знаете, 5% от продажбите на билети вече се връщат под формата на зарибителен материал, съгласно новите текстове на Закон за Рибарство и Аквакултури, така че ето ви още една възможност да посетите най-големия и добре зареден магазин във Велинград.

Горди сме да обявим официално, че магазина вече е част от нашата партньорска мрежа в издаването на членски карти и свидетелства за дарение към „Олимпик 2002“, като  всички приходи от тях, автоматично отиват за зарибяване и опазване само и единствено на язовир Батак! Предстоят ни много съвместни инициативи със сдружение „Нилет“, така че очакваме от нашите симпатизанти и хората от региона да се включат в тях, за да направим язовир Батак един наистина родопски рай за риболов! 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Leave a Comment