Риболовен магазин „Промикс“ се намира на настоящия си адрес повече от 5 години, а в бранша магазинът работи вече 18 години. През целият този период екипът на магазина се е доказал като изключително компетентен, винаги можете да бъдете консултирани правилно от дългогодишни състезатели в спортния риболов и персонал, отдаден сърцато на любимото хоби.  В него можете да намерите над 100 бранда риболовни марки, подбрани благодарение на безброй излети, тестове, консултации и неуморен труд. 
Ако нещо не може да Ви бъде доставено от персоналът на магазина, то въобще не може да бъде намерено. Изключително приятелската атмосфера събира дори, на рибарски приказки, десетки риболовци, които просто искат да се запознаят с новостите в риболовния бранш и да обменят идеи и добри практики, свързани с любимото си хоби.
От началото на борбата на „Фронтът за борба с бракониерите на яз. Пясъчник“ собственикът на магазин „Промикс“ – г-н Румен Панов, активно подпомага всички мероприятия, като не веднъж е предоставял на доброволците оборудване, с което да извършват проверките, както и пари за гориво за автомобилите извозващи доброволците до язовира за проверка.
В магазин „Промикс“ ще намерите картите на сдружение „Олимпик 2002“, свидетелства за дарение към сдружението, а ВСЕКИ с членска карта на сдружението получава и 10 % отстъпка от своята сметка. 

Адрес: булевард „Марица“ No 154, 4000 Пловдив

Работно време: 
Понеделник – Петък 8:00 – 19:00
Събота – 7:00 – 18:00
Неделя – 7:00 – 13:00

Телефон: 088 240 4895

Магазинът подкрепя сдружение „Олимпик 2002“ в борбата с бракониерството на яз. Пясъчник още от самото начало на тази инициатива преди 4 години. Също така той взима активно участие в зарибяванията на язовир „Ивайловград“. Винаги е помагал с всички възможни средства на сдружението, понеже ясно осъзнава спешната нужда от опазване на българските водоеми и рибното богатство в тях. Всяко едно зарибяване на яз. Пясъчник се е случило с огромната подкрепа на магазин Промикс,  което ни дава увереност в успешния завършек на борбата с бракониерите и органичаването на недобросъвестните рибари!

Заповядайте в магазина! Очакваме ВИ!

Leave a Comment