Mагазин „MAX – 08“, град Пловдив

Здравейте уважаеми членове и колеги риболовци!
Имаме удоволствието да обявим следващия ни официален партньор, който също се включи в борбата срещу бракониерството, подкрепяйки каузата на  риболовно сдружение „Олимпик 2002“. Това е г-н Максим Йорданов – управител на риболовен магазин „MAX – 08“, гр. Пловдив. 

Риболовният магазин „MAX – 08“ се намира в ж.к. Тракия, а точния адрес и работно време можете да намерите в долното каре. На ваше разположение е и удобен паркинг в локалното платно на бул. „Освобождение“, където можете спокойно да оставите автомобила си и след това да го напълните с желаните риболовни такъми. Обръщаме ви специално внимание, че магазинът работи и в неделя от шест часа сутринта до обяд, така че ако ви потрябва нещо много спешно, то можете да го потърсите там, точно преди тръгване за неделния риболов. 

Адрес: гр. Пловдив, бул. „Освобождение“ №81

Работно време:
Понеделник – Петък 07:00 – 18:30
Събота – 06:00 – 18:30
Неделя – 06:00 – 12:30

Телефон: 0885 45 00 95

Магазинът е изключително добре зареден с риболовна стока – изкуствени примамки на водещи производители, жива стръв, лодки, въдици, макари, плувки, захранки, както и още много риболовни стоки и консумативи ще са на ваше разположение за успешния ви излет. Там винаги ще можете да получите съвет относно някой рибарски такъм, да направите специална предварителна заявка на продукт, който не е наличен или да дискутирате важния въпрос за всеки един рибар – „къде кълве и на какво“. Също така в „MAX – 08“ можете да си подновите изтеклия риболовен билет, а също и да станете редовен член на риболовно сдружение „Олимпик 2002“, като си закупите членска карта към сдружението ни. На разположение на магазина сме инсталирали и новата ни електронна система за издаване на членски карти и свидетелства за дарения – за опазване и зарибяване на водоеми. Така всичко, от което се нуждаете, е вече на едно място в един от най-големите квартали на Пловдив – ж.к. Тракия. Подкрепете ни в борбата за едно по-добро риболовно бъдеще на нашите деца! Само заедно ще успеем в тази не лека мисия! 

Заповядайте в "MAX - 08"!
Очакваме ВИ!

Leave a Comment