FilStar Urban Spinning Fest Plovdiv 2018

Здравейте, приятели и колеги риболовци.

За нас от сдружение „Олимпик 2002“ е изключителна чест да Ви поканим на първото ни голямо мероприятие за 2018 г., в което спонсор ще бъде фирма FilStar – нашият най-голям партньор в борбата ни за едно по-светло бъдеще на спортния риболов в България.
Тази година FilStar празнува 25 години от своето създаване – 25 години в услуга на всички съвестни риболовци и в чест на това заедно с нас – хората, повели борбата срещу бракониерството по родните ни водоеми и реки, Ви каним да присъствате и да вземете участие в първото по рода си риболовно състезание в градска среда: FilStar Urban Spinning Fest Plovdiv 2018″.
През град Пловдив преминава страхотна река и ние като сдружение си поставяме задача да възродим риболова в нейната градска част, като за целта търсим съмишленици. В лицето на фирма FilStar смятаме, че отдавна сме намерили дългосрочен партньор и инициативата, която ще проведем, ще бъде от полза за всички пловдивчани и гости на града.
Състезанието, което организираме, ще бъде първо по рода си в Пловдив. То ще се състои на 10.06.2018 г. в участък от реката, преминаващ изцяло в рамките на града с дължина от близо 3 км., започващ от железопътния мост близо до стадион Пловдив и свършващ до началото на остров Адата, намиращ се след моста до Панаира. Ето го и трасето:

Сборният пункт (старт/финал) е обозначен с червената точка и е лесно достъпно място в участъка – точно срещу централният вход на емблематичния университет „ВИХВП“ (УХТ) Пловдив на булевард Марица от южната му страна. Участъкът ще бъде разделен на 2 и ще се тегли жребий, като участниците ще бъдат разпределени по равен брой в двата участъка под и над моста. Ще може да се лови и от двете страни на реката. 🙂

Начало на трасето :  42°09’10.4″N 24°43’21.2″E
Сборен Пункт – начало и край: 
42°09’10.3″N 24°43’57.4″E
Край на трасето : 42°09’19.7″N 24°45’31.1″E

Таксата за участие е 30 лв. и за сега броят на участниците се органичава до 50 човека (в последствие може да бъде увеличен при запълнени места), като се надяваме мероприятието да бъде уважено от много хора – както професионални, така и начинаещи спинингисти.

По случай своя 25-годишен юбилей фирма „FilStar“ ще удвои приходите от таксата за участие и ще предостави тези пари на сдружение „Олимпик 2002“, което се ангажира до последната стотинка да ги превърне в зарибителен материал, разселен в участъка от колелото на 4-ти километър до остров Адата, намиращ се малко след моста на Панаира.
С две думи – всеки участник ще донесе на реката живот за 60 лв !!! 🙂
Фирма FilStar не само ще направи този страхотен жест, но и ще осигури подаръци за ВСЕКИ ЕДИН участник, както и изненадващи награди за участници в състезанието, които ще се решават на място (най-голяма риба, най-малка риба, най-много различни видове риба… и други изненади).
Kато радетели на спортния риболов и каузата „Хвани – снимай –  пусни“ сме съобразили правилата на състезанието в този дух и за целта всеки участник ще получи предмет (за сега е тайна 🙂 ), до който да снима уловената риба. Участникът ще има възможност да я качи в специално подготвеното събитие във Facebook, където хората ще могат да гласуват чрез харесване на снимката и така да донесат на уловилия рибата специална награда. 🙂
Всеки желаещ може да се запише – запоменете, всеки участник дарява на реката живот  и подпомага собствените си страхотни риболовни излети за в бъдеще. Заплащането на таксата за участие може да се направи на място във всички магазини, подкрепащи борбата ни с бракониерството, а именно:
Промикс – град Пловдив;
Риболовен Свят – град Пловдив;
Риболовна Мания – град Пловдив;
Макарата – град Пазарджик;
Маверик – град Пловдив;
Fishing Zone – град София;
– Браданели – град Ямбол;
Всичко за Риболова – град Карлово.
От 11.05 в тези магазини ще намерите бланка за записване, която ще ви гарантира участието в това благотворително мероприятие.

Записвания могат да стават и по електронен път с превеждане на пари по сметката на сдружението:

IBAN: BG63UNCR70001522621225
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: СНЦ Професионален клуб по спортен риболов „Олимпик 2002“
Основание: участие в мероприятие

или на Paypal акунта ни: snc.olympic2002@gmail.com

В деня на състезанието също ще е възможно да се запишете на място за участие, но е добре да резервирате своето място много по-рано. Подробности за събитието може да следите както в сайта ни, така и във страницата на събитието „Filstar Urban Spinning Fest“ – там ще предоставяме подробности отностно събитието – неговото провеждане и всички новини и интересни неща свързани с него.

Очакваме Ви на първото по рода си изцяло благотоворително мероприятие FilStar Urban Spinning Fest. Нека да покажем, че можем да превърнем река Марица в едно страхотно място за спортен риболов!
Само от нас зависи това!

Leave a Comment