500 благотворителни календари FilStar 2019 – финал на кампанията

Здравейте уважеми членове и симпатизанти на риболовно сдружение „Олимпик 2002“! 
На 23.11.2018 година официално бе стартирана кампанията на FilStar с благотворителните риболовни календари за 2019. Както ви информирахме по-рано, тук на сайта и блога на FilStar, само нашия проект бе избран да участва в тази благородна и прекрасна инициатива. 

Отпечатани бяха общо 500 броя благотворителни риболовни календара, като цената за брой бе 4 лева. Постъпленията от продажбите на тиража ще да бъдат удвоени и дарени от FilStar на нашето сдружение. 
Календарът, както всяка година, е пълен със страхотни снимки на риболовна тематика, които са снимки-победители на ежегодния „Фотоконкурс за Filstar календар„.
Непрекъснато бяха обявявани новите риболовни магазини, които се включваха в кампанията – във фейсбук страниците „Риболовни принадлежности FilStarи „НЕ на бракониерството в Българияблога на FilStar и тук в публикация на сайта ни

В тези риболовни магазини и оналйн магазина на FilStar вие имахте възможност да си закупите календарите, като по този начин дарявахте на проекта ни по 4 лева, които биваха удвоени от FilStar на 8 лева. От ноември месец насам, всяка седмица, списъка с магазини постоянно набъбваше! Изключително сме горди и радостни от факта, че тази година постигнахме един своеобразен рекорд, като в кампанията се включиха общо 30 физически магазина в 18 града на страната – до този момент това не бе постигано от самото създаване на инициативата през 2015 година. Това означава много за нас и оценяваме истински големия интерес на всички вас към нас и кампанията на FilStarРадваме се, че на все повече риболовци започна да им пука за водоемите и рибите, подкрепяйки и включвайки се в подобни инициативи – това е начина, ако искаме заедно да градим нещо хубаво и в перспектива за българския риболов!

Финалът на кампанията бе официално обявен на 16.01.2019 година!! В рамките на около 9 седмици тиража от 500 благотворителни календара бе изчерпан при най-големия вносител и производител на риболовни стоки в България – FilStar, като това бе обявено в публикация на блога и фейсбук страницата им!
Напомняме, че ако сте пропуснали да си набавите календара и имате желание да си закупите един или няколко броя, то все още можете да го направите, 
като го потърсите в някои от магазините в списъка. В повечето от тях календарите се изчепраха бързо, но все още може в някой да има останали наличности – потърсете ги, календара наистина е страхотен.

Благодарение на вашата подкрепа превърнахме тези 500 прекрасни календара в сумата от 2000 лева! Тя бе удвоена на 4000 лева от FilStar и на 16.01.2019 г. бе официално предадена на председателя на сдружението Валентин Данаилов! 
Идеята ни е да инвестираме тези парични средства в система, комбинираща видео наблюдение и осветление на язовир Пясъчник, както и в метео станция, показваща в реално време важни параметри на околната среда. Така риболовците от цялата страна, решили да посетят този страхотен язовир, ще знаят какви са условията за риболов на Пясъчник по всяко време! Следете нашият сайт за повече подробности.

Риболовно сдружение „Олимпик 2002“ изказва сърдечни благодарности на фирма FilStar за оказаната чест и доверие да участваме в благотворителна кампания 2018/2019!! Радваме се, че отново доказахме на всички, че сме сигурен и надежден партньор в подобни инициативи и тираж от 500 календара не ни плаши. 🙂
Пожелаваме на целият екип на фирма FilStar крепко здраве, успешен бизнес и много, ама мнооого щастливи и незабравими моменти през новата година! Не един път сме казвали, че вие сте светлия пример, който трябва да бъде следван в търговията с риболовни стоки и ето, че отново няма да пропуснем да го кажем!
Ние продължаваме неуморно да градим, материализирайки идеите си за едно по-добро риболовно бъдеще на всички риболовци в България! Станете част от риболовната ни армия, като се присъедините към нас!
 Заедно можем повече!

Leave a Comment