Магазин "Макарата", град Пазаржик

Магазин „Макарата“, град Пазарджик, е един обикновен рибарски магазин, но и не съвсем. 🙂  Наред с всичко необходимо за перфектният ви риболовен излет като макари, въдици, примаки, захранки и информация, в този магазин може да усетите вятъра на промяната. ДА, промяната усмислена от хората в него, че без риба в реките и язовирите ни клиентите няма как да усетят качеството на такъмите, които са придобили. Няма ли риба – няма да има нужда и от тях. Да обаче, от тях има огромна нужда, както като честни търговци, така и като активни участници в борбата с бракониерските орди. Присъствието им в проверките на сдружение „Олимпик 2002“ е по-силно от всякога и те приемат всяка една проверка, като своя лична мисия, за което горещо им благодарим. 

Марките, които може да намерие в този магазин са десетки и ще удовлетворят и най-взискателните риболовци и сме сигурни, че ще получите компетентно обслужване там. Това, което е новото и различното от всички останали в региона и града е, че активно се подкрепя „Фронтът за борба с Бракониерството“ и ако вие сте съвестен риболовец, то може да попитате как може да се включите или да помогнете в борбата. Най-бързият и лесен начин да го направите е като станете член на сдружението започнало борбата с бракониерството в България през 2014 година. Вземете Вашата карта в магазина и станете част от промяната, която нейзбежно настъпва. Колкото повече станем – толкова по-бързо ще дойде тя. 

Всеки член на сдружение „Олимпик 2002“ при показване на своята членска карта получава отстъпка в размер на ДО 10% от своята покупка, като наред с това, нашия член да знае, че пазарува от магазин, който го е грижа не само да му продаде риболовни пособия, а и активно се грижи за опазването на рибната популация в региона. Да, такъмите, които ще си купите няма да оживеят без най-важното нещо в нашето страхотно хоби – РИБАТА!

1 thought on “Магазин „Макарата“, град Пазарджик”

Leave a Comment