Финал на кампания: „Благотворителни календари FilStar 2020“

Здравейте уважаеми приятели и симпатизанти на РСНЦ „Олимпик 2002“! През 2019 година имахме удоволствието да бъдем участници за четвърти път в благотворителната кампания на фирма FilStar, подпомагаща българския риболов и водоеми, чрез продажбата на благотворителни риболовни календари за 2020 година. Както знаете, тиражът на календарите бе 500 броя, а сумата от продажбите им ще бъде удвоена от FilStar и дарена на Олимпик 2002. Стойността на всеки календар бе скромните 4 лева. Официално стартът на кампанията бе даден от фирма FilStar на 27.11.2019 г., а в нея се включиха много бързо 29 риболовни магазина, благодарение на което вие имахте възможност да си набивите готините календари в 17 града в страната.

Радостни сме да оповестим официално финала на кампанията – 500 броя благотворителни риболовни календара бяха тотално изкупени от вас, което ни прави за четвърти път горди участници в кампанията и още по-уверени, че това което правим се харесва на всички вас. 
На 24.01.2020 г. председателя на РСНЦ „Олимпик 2002“ – г-н Валентин Данаилов, имаше удоволствието да посети фирма FilStar, получавайки нетърпеливо сертификата за дарение на стойност 4000 лв от г-н Кирил Андреев, защото ни предстояха важни проекти за изпълнение по програмата ни за опазване на язовир Пясъчник.
Управителният съвет на „Олимпик 2002“ изразява своите най-искрени благодарности на фирма FilStar и всички български риболовци, които ни подкрепят безрезервно вече шеста година на фронта срещу бракониерските орди! Ние ще продължим напълно доброволно да се борим за едно по-добро риболовно бъдеще! 

На вашето внимание представяме и няколко атрактивни снимки, на които вие позирате с вашия FilStar календар. Благодарим ви от сърце и пожелаваме на всички членове и симпатизанти на сдружението ни най-вече здраве! Бъдете сигурни, че ние ще направим всичко възможно във водоемите ни да има повече риба, за да може да се кефим още повече на любимото ни хоби – риболова!

Leave a Comment