Клуб на тролингиста

Здравейте приятели и симпатизанти на сдружение „Олимпик 2002“. Имаме удоволствието да обявим следващата ни съвместна инициатива на тема зарибяване и опазване. Запалени риболовци по риболова на тролинг (влачене) се свързаха с нас във Фейсбук с идеятa да наберат парични средства за зарибяване и опазване на язовир Пясъчник. Колегите са създали фейсбук група „Клуб на тролингиста„, в която споделят своите риболовни излети, тактики, примамки и какво ли още не, а членовете й наброяват вече над 1200 човека. Ние приехме поканата им за съвместно сътрудничество и в началото на февруари стартирахме инициативата. Специално за феновете на групата бяха разработени и пуснати в продажба благотворителни тениски на клуба с щампа от много добра материя. Главните иницаитори за идеята с тениските са Георги Георгиев и Румен Райчев. В рамките на един месец се продадоха 26 тениски Клуб на тролингиста, като приходите от продажбите им на обща стойност 104 лв бяха дарени на нашето сдружение. Имената на риболовците, закупили благотворителни тениски, са публикувани в тролинг групата. Благодарим, че се включиха и оценяваме жеста им!
Други 50 лв ни бяха дарени от Никола Гьопсалиев, който продаде риболовни принадлежности на стойност 30 лева и добави от него още 20 лева, за да се позакръгли сумата. 🙂

Шест човека от тролинг групата си закупиха членски карти на стойност 20 лева и станаха редовни челнове на сдружение „Олимпик 2002“. Надяваме се в следващите месеци да се включат и други колеги практикуващи тролинг. 
Емил Петров, който също е част от администраторския колектив и е един от най-запалените риболовци по тролинг в България се включи, чрез продажбата на воблер-мостра, който е разработен от него и гарантира на бъдещия му притежател много сомска слука. Също така той си закупи и две тениски на клуба.

Така общата стойност на дарението за зарибяване и опазване, която се събра от фейсбук групата по тролинг в рамките на един месец, нарастна до 314 лева.

И това не е всичко драги приятели – както се казва. 🙂 Изказваме най-сърдечни благодарности на фирма „Булстар“ и най вече на господин Николай Палазов за безвъзмездно предоставеният чисто нов сонар „Lowrance Hook2 4 GPS“, който ще бъде монтиран съвсем скоро на новата лодка на сдружение „Олимпик 2002“, с която ще се опазва яз. Пясъчник и други язовири. Радостни сме да обявим, че имаме още един страхотен партньор на сдружението – фирма Булстар„, включил се в борбата ни за едно по-добро настояще на рибното ни богатство.

Ние заедно с колегите администратори от тролинг групата продължаваме съвместното си сътрудничество до края на април месец 2018 и се надяваме все повече риболовци практикуващи риболов на тролинг да се включат към общата ни кауза, по един или друг начин. Само заедно и обединени ще постигнем така желаното светло бъдеще за водоемите ни. Доказвали сме не един път през годините, че сговорна дружина планина повдига!

Заповядайте в
"Клуб на тролингиста"!

2 thoughts on “Клуб на тролингиста”

  1. Здравейте,
    Като за начало първо заповядайте във фейсбук групата. След това се свържете с администраторите или напишете заявката за тениската под поста за инициативата.

Leave a Comment