Онлайн магазин "FilStar"

Здравейте олимпийци, приятели, колеги риболовци, бъдещи членове и симпатизанти на „Олимпик 2002“! 🙂
Имаме удоволствието да анонсираме следващия ни голям партньор в рапространението на членските ни карти – онлайн магазин „www.filstar.com„.
Преди всичко, ми се иска да започна по-отдалеч с малко предистория на всичко. През годините „FilStar“ се утвърди за нас като верен и надежден партньор. Изключително сме благодарни, че един от най-големите вносители на риболовни стоки в България реши да обърне внимание на проблема с опазването и зарибяването на водоемите ни. Още преди 4 години (през 2014 г.), когато стартирахме официално и проекта си с бробата срещу бракониерството на язовир Пясъчник, потърсихме надежден и голям партньор сред вносителите на риболовни стоки, но така и никой не ни „забеляза на сцената“. През 2015 година „FilStar“ реши да разчупи стереотипа и показа за първи път на всички български фирми в бранша какво и как трябва да бъде направено, като изрази съпричасност към благородната кауза, която сме подели. След водене на преговори и обсъждане на бъдещата ни концепция, бяхме поканени и стартирахме с тях проект за набиране на средства за зарибяване на водоеми, чрез продажба на благотворителни коледни календари. Идеята тогава бе продажбата от календарите да бъде удвоена от „FilStar“ и дарена на организации, които опазват и зарибяват водоеми в страната. След успешният край на първа по рода си такава кампания в България, ние двустранно се утвърдихме като надеждни партньори, които успешно завършват проектите си и през следващите години реализирахме съвместно още 3 проекта. Ето и кратка хронология:

Онлайн магазин на дребно!
За поръчки и въпроси можете да се свържете с FilStar 
от понеделник до петък (8:30 – 17:00) на телефон:
0884 742 185 
e-mail: mail@filstar.com

Ето, че в самия край на декември 2017 година стартирахме и четвъртото поред сътрудничество с „FilStar“ – издаване на членски карти на сдружение „Олимпик 2002“ през онлайн магазин „www.filstar.com„. След като си направите профил в онлайн магазина и вече сте регистриран потребител, лесно и бързо ще се ориентирате къде се намира вашата членска карта. кликайки на меню: АКСЕСОАРИ / АКСЕСОАРИ ДРУГИ / ЧЛЕНСКА КАРТА ОЛИМПИК 2002. Отбележете желания брой членски карти в „кошницата“ си (1, 2 или повече) и продължете с пазаруването. Доставката на членската карта до желан от вас офис на Еконт се поема от онлайн магазина. Това е отличен повод да се възползвате от нея, добавяйки към кошницата си не само членската си карта, но и набелязани от вас различни риболовни продукти, които отдавна планирате да си вземете. На ваше разполжение са над 12 000 прдукта, свързани с различни начини на риболов. Членската карта не ви дава право на отстъпки в онлайн магазина. Ако имате някакви въпроси свързани с издаването на картата или на други избрани от вас продукти, то винаги можете да ги зададете на служебния телефон на магазина 0884 742 185. Ето и в няколко стъпки как да закупите своята членска карта:

1) Влезте в онлайн магазин www.filstar.com и си направете профил, като се регистрирате в онлайн магазина

2) След регистрацията, преминете към закупуването на членската си карта и други избрани продукти

3) Добавете в кошницата членската си карта влизайки в меню: АКСЕСОАРИ/АКСЕСОАРИ ДРУГИ/ЧЛЕНСКА КАРТА ОЛИМПИК 2002

4) Добавете други риболовни продукти в кошницата си или натиснете бутон "продължи" за финализиране на поръчката


Гордеем се, че собствениците на фирма „FilStar“ станаха наши членове и с това ясно ни показаха, че и за в бъдеще ще работим страхотно заедно за постигне на общите ни цели – запазване и умножаване на рибното богатство в България. От името на управителния съвет на сдружение „Олимпик 2002“ изразяваме нашата огромна благодарност към цялостната подкрепа, която получаваме от фирма „FilStar“, през годините досега.
Вие, колеги риболовци, последвайте техния пример и се включете в нашето риболовно сдружение. Само заедно ще успеем да променим грозната действителност и да върнем живота в нашите язовири и реки.

                            Очакваме ви! 

Leave a Comment