Онлайн Магазин „BigFish“

Онлайн магазин store.bigfish.bg

Здравейте, приятели и колеги риболовци,

Продължаваме с набирането на членове на сдружение „Олимпик 2002“ и сме изключително радостни да съобщим, че все повече колеги ни подкрепят като се присъединяват към редиците ни. Вие познавате дейността ни по опазване и зарибяване на яз. Пясъчник и заете, че всеки лев ще бъде използван само и единствено за опазване и зарибяване както е било и до сега.
За достигане до повече хора и по-лесното придобиване на карти, ние от сдружението работим активно в посока във все повече рибарски магазини да може да ги намерите.
Тази седмица, ръка на сдружението подаде електронният магазин на сайта bigfish.bg – наши приятели и партньори от времето когато започнахме сами срещу всички борбата с безнаказаните бракониерски орди на яз. Пясъчник.
Изключително сме радостни да ви съобщим, че вече може да добавите и своята членска карта към риболовните аксесоари, които неизбежно ще си харесате когато посетите страхотно организираният електронен магазин.
В секция „Бъди съпричастен“ ще откриете членската ни карта на цена от 20 лв, като в жест на подкрепа към това, което правим по опазване и зарибяване на яз. Пясъчник, управата на сайта поема доставката на членските ни карти до всеки град в България
Сърдечно благодарим на всички, които ще станат наши членове, както и на собствениците на страхотният риболовен сайт bigfish.bg за оказаната подкрепа.
Очаквайте съвсем скоро още много изненади за настоящите и бъдещите членове на сдружение „Олимпик 2002 – Фронт за борба с бракониерството“.

Поздрави и наслука!

 

Leave a Comment