Здравейте, колеги риболовци и приятели!
Войната, която водим с бракониерите от началото на 2014 година вече не е новост за никой, не е новост и това, че ние им вадим мрежите – те си купуват нови, ние пак ги вадим, те пак си купуват и влизаме във вечният си мъдър кръговрат – ден след ден, както изпяха Подуене Блус Бент.
Денят, в който бракониерите ще изчезнат изглежда безвъзвратно далече и съмненията ни, че ние ще се откажем преди тях са ни спохождали не веднъж…
Истината е, че само с вадене на мрежи работата няма да стане и борбата с тези изроди трябва да премине на съвсем друг етап, с друга организация, масовост и натиск от масата риболовци.
Замислени над това, което трябва да променим,за да докараме борбата до щастлив за всички край, се обединихме в сдружение, което да защитава интересите на обикновенният риболовец, да оказва натиск над заспалите държавни институции, като в същото време предпазва водоемите и реките ни от масово ширещотото се бракониерство и за съжаление месарство, на което са подложени от хиляди недобросъвестни риболовци. 
За над 3 години борба и стотици проверки, десетки километри извадени и изгорени мрежи и пуснати стотици хиляди рибки разбрахме едно – за да оправим това което 25 години е рушено и разграбвано ни трябва сериозен финансов ресурс, защото иначе това ще се случи много, много бавно и с много по-големи усилия. На мнение сме, че какпа по капка ВИР става и се надяваме да получим вашата подкрепа и заедно да изградим една огромна армия от риболовци, с която всеки да се съобразява и която да промени мрачната участ на стотици български реки и язовири. ВИЕ ни познавате и като „Не на бракониерството в България“ – страницата във FACEBOOK, която всеки ден ви прави съпричастни към борбата за спиране на обезрибяването на българските водоеми от доброволческите отряди.

Ако решите да се присъедините към нашите редици и така да станете част от промяната, ние ви предлагаме членска карта на сдружение „Олимпик 2002“, което е официално регистрирано като „Сдружение с нестопанска цел” и което има за цел да се бори активно за подобряване на рибната популация и пропагандирането на спортният риболов.
Членският внос е в размер на 20 лева до края на календарната 2018 година.
Членовете на сдружението освен морално удовлетворение, че са част от реалната борба срещу бракониерството получават:

  1. Присъединяване към групата във FACEBOOK – „Сдружение Олимпик 2002 – опазване и зарибяване”, където се обсъждат и взимат всички важни решения на сдружението – опазване, зарибявания или закупуване на инвентар за успешното противодействие на бракониерите. На всеки два месеца ще се публикува там и пълен отчет на получените и изразходвани средства.
  2. Всеки член получава определена отстъпка в магазините на нашите партньори, които ще обявим съвсем скоро в нов постинг.
  3. Ще имате право да присъствате на събранията на сдружението, които ще бъдат обявявани в групата.
  4. Участия в мероприятия на сдружението по зарибяване и почистване на язовири и реки.
  5. Още много приятни изненади наред с това да се чувствате част от промяната.

В този момент може да се сдобиете с такава карта в следните магазини в град Пловдив, като съвсем скоро ще бъдат добавени още както в град  Пловдив така и в други градове.

  1. Магазин Промикс 
  2. Магазин Риволовен Свят
  3. Магазин Риболовна Мания

В Интернет може да заявите своята карта чрез лично съобщение на фейсбук страницата „Не на Бракониерството в България“, като за целта изпратите на лично съобщение трите си имена, телефон за връзка и адрес за доставка, като при поръчване на една карта ще се разделят по равно разходите по транспорта и до вас, а при две или повече карти – транспортът ще е безплатен. 
Очакваме вашата ПОДКРЕПА в борбата за едно по-добро бъдеще на риболовният спорт в България!!!