Финал на кампания: „Благотворителни календари FilStar 2021“

Здравейте приятели!
Радостни сме да оповестим, че през януари месец 2021 г. за пета поредна година завършваме успешно кампанията с благотворителните календари на FilStar! Припомняме, че тя стартира официално на 26.11.2020 г., като тиража бе 500 броя, а цената за брой е напълно достъпна за всеки един запален риболовец или колекционер на календари – 3 лева и нито стотинка повече. Само за 4 дни от старта риболовния календар бе наличен в 12 магазина от 9 града на страната, като броя на риболовните магазини, които се включваха непрекъсното растеше. В инициативата на FilStar се включиха общо 26 на брой риболовни магазина от 18 града на България. Можете да видите отново списъка на магазините, които взеха участие в тази публикация =>тук<=.

500 броя благотворителни риболовни календара бяха тотално изкупени от вас, което ни прави за пети път горди участници в кампанията и още по-уверени, че това което правим се харесва на всички вас. 
На 11.02.2021 г. председателя на РСНЦ „Олимпик 2002“ – г-н Валентин Данаилов, имаше удоволствието да посети фирма FilStar, получавайки сертификата за дарение на стойност 1500 лв от г-н Кирил Андреев. Средствата ще бъдат използвани изцяло за дейностите ни по опазване и зарибяване на язовир Пясъчник и Батак, река Марица, Въча и Черна.
По време на срещата бяха обсъдени 
всички наши реализирани дейности и проекти за изминалата вече 2020 година, както и плановете ни за бъдещите ни съвместни инициативи през новата 2021 година. От името на управителния съвет на сдружението и всички членове г-н Данаилов изказа лично нашите благодарности на фирма FilStar за подкрепата, доверието в нас и нашите общополезни каузи за обществото. За сдружението ни е привилегия и огромна чест да имаме подобен съюзник в борбата ни за промяна към по-добро.

Управителният съвет на „Олимпик 2002“ отново поднася своите най-искрени благодарности на фирма FilStar, всички български риболовци и търговци на риболовни стоки, които ни подкрепят безрезервно вече седма година на фронта срещу бракониерските орди и риболовните неправди! Ние ще продължим напълно доброволно да се борим за едно по-добро риболовно бъдеще! Адмирации към всички търговци, които се включиха в инициативата за поредна година или за първи път, като направиха лесно достъпни благотворителните календари за всеки един български риболовец и на всички хора, които си закупиха календари и продължават да стоят обединени заедно с нас зад доброволческата ни инициатива „Зарибяване и опазване“. Всички ние – обединени в „Олимпик 2002“, ще продължаваме да правим невъзможните неща, за да докажем на останалия свят, че искаме промяна към по-доброто, както в любителския риболов и екологията на водоемите, така и в риболовното ни общество!

Leave a Comment